عمان: ایران همواره آمادگی خود را برای مذاکرات سازنده نشان داده / سیاست منزوی کردن ایران راه حل نیست القسام ۳ جسد بدون نام را تحویل اسرائیل داد تخت روانچی‏: عمان یک همسایه قابل اعتماد و یک شریک اساسی است کمیسرعالی حقوق بشر سازمان ملل: حملات آمریکا در کارائیب غیرقانونی است آمریکا به دنبال حملات هوایی به داخل خاک ونزوئلا طرح ترامپ برای ساخت یک سالن رقص جدید در کاخ سفید یورش صهیونیست‌ها به کرانه باختری/ شهادت یک جوان فلسطینی در رام‌الله هشدار سازمان ملل درباره خطر گسترش جنگ در سودان/ هیچ منطقه‌ای امن نیست فرد شماره ۲ تحریک طالبان پاکستان کشته شد واکنش عراقچی به دستور ترامپ مبنی بر از سرگیری آزمایش سلاح‌های هسته‌ای دیدار مقام ارشد انصارلله با تخت روانچی پاسخ جنبش انصارالله به تهدید اسرائیل کاتس: «اجازه نمی‌دهیم جنایتکار ما را تهدید کند» رایزنی تخت روانچی با وزیر خارجه عمان واکنش تهدیدآمیز مسکو به احیای آزمایش‌های اتمی آمریکا شی: درباره مسائل تجاری با آمریکا به اتفاق‌نظر رسیدیم

افشا خیانت آمریکا در روند مذاکرات صلح یمن

رئیس شورای عالی یمن فاش کرد بعد از اینکه نماینده آمریکا به منطقه آمد مذاکرات صلح با ائتلاف سعودی با شکست مواجه شد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۳۰ - ۱۶ آبان ۱۴۰۱ - 2022 November 07
کد خبر: ۱۵۸۱۲۸

به گزارش راهبرد معاصر مهدی المشاط، رئیس شورای عالی سیاسی یمن دوشنبه شب فاش کرد گفتگوها برای رسیدن به آتش‌بس به درجه تفاهم بسیار خوبی رسیده بود تا این که تیم لیندرکینگ فرستاده دولت آمریکا به منطقه آمد و این تلاش‌ها را به شکست کشاند.

به گزارش شبکه المیادین، المشاط گفت: نقش آمریکا درباره آتش بس مخرب و خطرناک است و این کشور نمی‌خواهد آتش بس در یمن تمدید شود، مشورت‌ها درباره آتش بس به نقطه خوبی رسیده بود که فرستاده آمریکا به منطقه از راه رسید و تمام تلاش‌ها در این زمینه را ناکام گذاشت.

این مقام یمنی تصریح کرد: فرستاده آمریکا تلاش می‌کند که خود را به عنوان پیام آور صلح نشان دهد، در حالی که اقداماتش در منطقه تاکید می‌کند که پیام آور جنگ و کشتار است.

وی ادامه داد، شرایط آتش‌بس مانند یک بمکب ساعتی است، به طوری که ما در نه در شرایط جنگی و نه در شرایط غیر جنگی قرار داریم.

المشاط افزود: شرایط نه جنگ و نه صلح، نتیجه تحولات اخیر و رسیدن برخی طرف‌ها در کشور‌های عضو ائتلاف به ریاست سعودی متجاوز به این باور است که آن‌ها در جنگ شکست خورده اند.

رییس شورای عالی سیاسی یمن تصریح کرد: برخی اعضای ائتلاف متجاوز سعودی تصور می‌کنند که نیاز به بازنگری در شرایط فعلی دارند و ما در این موضوع از آن‌ها حمایت می‌کنیم./باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار